Extindere sală evenimente Buziaș

Despre proiect

Proiectul de extindere a Sălii de Evenimente Buziaș a avut ca scop mărirea capacitatății sălii. Pentru această lucrare s-au folosit pereți de închidere din lemn prelucrat. Deși această alegere s-a bazat mai mult pe funcționalitate, s-a ținut cont și impactul vizual pe care îl vor avea pereții de lemn în amenajare.

Pentru a nu permite inflitrarea picăturilor de apă care pot deteriora construcția, acoperișul sălii de evenimente a fost hidroziolat cu membrane de PVC Fatrafol 810v. Acestea au o rezistență ridicată la raze UV  și la influențele climatice.

Pentru a lăsa lumina naturală să pătrundă în sală, au fost montate cupolete Velux. Pe lângă rezistența crescută în fața intemperiilor, acestea au și proprietăți excelente de izolare fonică.

Dacă ai un proiect industrial care necesită renovare sau extindere, specialiștii Imperium îți pun la dispoziție toată experiență pentru alegerea celor mai eficiente soluții tehnice, pe întreg parcursul construcției. Contactează-ne.

Detalii proiect

Anul proiectului: 2019

Locație: Buziaș, județul Timiș

Produse folosite:

Te putem ajuta să alegi produsul potrivit proiectului tău și îți putem oferi mai multe detalii despre acesta, precum și o ofertă de preț personalizată

Produse folosite