Hala industrială

Despre proiect

În procesul de termoizolare perimetrală a acestei hale industriale s-a folosit sticla celulară Energocell. Pentru eliminarea punților termice s-a optat pentru punerea de sticlă celulară direct sub grinzile de beton perimetrale, aplicându-se un strat de sticlă celulară pe o lățime exterioară de 0,5m, ajungându-se la o lățime totală de 3m.

Prin procesul de compactare, de la un strat inițial de 39 cm de sticlă celulară s-a ajuns la un strat de 30 de cm. Pentru a preveni întrepătrunderea dintre sol și sticla celulară, pe solul intact s-a așezat un material geotextil.

Sticla celulară Energocell este un produs inert la compuși chimici, foarte stabil dimensional și termic, asigurând o valoare constantă a izolației pentru întreaga durată de utilizare a construcției.

Dacă ai un proiect, specialiștii Imperium îți pun la dispoziție toată experiență pentru alegerea celor mai eficiente soluții tehnice, pe întreg parcursul construcției. Contactează-ne.

Detalii proiect

Anul proiectului: 2020

Locație: județul Timiș

Produse folosite:

Te putem ajuta să alegi produsul potrivit proiectului tău și îți putem oferi mai multe detalii despre acesta, precum și o ofertă de preț personalizată

Produse folosite
Sticlă Celulară Energocell

sticla circulara, izolare, izolare termica, izolare fonica

Află mai multe