Accesul la site

Prin accesarea www.imperium.ro și achiziționarea de produse de pe www.imperium.ro declarați implicit că sunteți de acord cu Termenii specificați mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de utilizare a site-ului, vă recomandăm să întrerupeți imediat utilizarea acestuia.

Pentru a accesa și a utiliza www.imperium.ro trebuie să fiți major (peste 18 ani) și să dețineți o adresă de e-mail validă. În cazul în care sunteți minor, este necesar acordul prealabil al părinților

Vi se poate solicita să completați câmpuri obligatorii într-un formular, marcate cu un asterisc. În acest caz, este necesar să completați aceste câmpuri pentru a continua procesul de cumpărare. Nu se acceptă înregistrări inexacte sau incomplete. Sunteți de acord că datele furnizate de dumneavoastră și stocate în sistemele noastre informatice sunt exacte și constituie o dovadă a identității dumneavoastră. Vă rugăm să ne informați asupra oricăror modificări ale acestor date.

 

Prin utilizarea www.imperium.ro, sunteți de acord:

– să nu distribuiți un conținut injurios, defăimător, neautorizat, malițios care aduce atingere vieții private sau drepturilor de imagine, incitând la violență, ură rasială sau etnică;
– să nu utilizați www.imperium.ro în scopuri politice, promoționale sau prozelitiste;
– să nu publicați conținut promoțional sau publicitar;
– să nu desfășurați activități ilegale, incluzând, fără limitare, încălcarea drepturilor legate de programe software, mărci, fotografii, imagini, text, materiale video etc.

În cazul nerespectării regulilor stabilite în acești Termeni și Condiții, ne rezervăm dreptul de a vă suspenda accesul la www.imperium.ro. În acest caz, vă vom informa în cel mai scurt timp posibil.

 

Proprietatea intelectuală

Toate numele, logo-urile și mărcile de produs, alături de toate informațiile, imagini și texte deopotrivă, prezentate pe www.imperium.ro, sunt proprietatea IMPERIUM SRL, împreună cu asociații acestora. Acestea sunt singurele companii autorizate să le utilizeze în România. Aceste informații nu pot fi preluate si utilizate în niciun scop fără acordul specific al SC IMPERIUM SRL și sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală.

 

Informațiile de pe site

www.imperium.ro face eforturi pentru a menține informația de pe site actualizată și relevantă pentru toți cititorii și utilizatorii site-ului. Prezentarea informațiilor nu garantează exhaustivitatea, corectitudinea sau continuitatea acestora, iar www.imperium.ro nu își asumă nicio responsabilitate privind eventuale daune directe sau indirecte survenite în urma lipsei disponibilității online a platformei sau în urma utilizării în orice mod a informațiilor prezentate pe site.

IMPORTANT: Informațiile și sugestiile de pe acest site sunt indicative, nu pot fi considerate sfaturi tehnice și nu pot înlocui, în nicio situație, opinia unui instalator sau unui specialist în construcții. În consecință, nu vă putem garanta satisfacția deplină în ceea ce privește rezultatele obținute prin utilizarea acestor produse și nu ne asumăm răspunderea pentru modul de instalare și utilizare a acestora de către dvs. Pentru verificarea compatibilității produselor și pentru montaj vă recomandăm să apelați la un specialist.

 

Comentarii și opinii exprimate pe site

www.imperium.ro permite plasarea opiniilor utilizatorilor site-ului atât pentru produse cât și pentru o parte din articole / serviciile noastre și acordarea de note pentru produse. Notele pot fi acordate exclusiv de către utilizatorii înregistrați ai site-ului, pentru a evita situații de vandalism.

Toate comentariile postate pe site sunt verificate spre aprobare, ne rezervăm dreptul de a nu publica un comentariu dacă este injurios, defăimător sau insuficient argumentat. Dacă aveți comentarii care nu au fost publicate în termen de 48h, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica situația.

Odată publicat pe site, comentariul utilizatorului devine proprietatea exclusivă a www.imperium.ro, putând fi utilizat în acțiunile ulterioare de promovare și comunicare publică ale companiei.

 

Limitarea responsabilității

SC IMPERIUM SRL nu poate fi considerată responsabilă și nici trasă la răspundere pentru nicio situație survenită în urma utilizării produselor comercializate pe www.imperium.ro și pentru nicio daună generată de această utilizare. Prin “situație” ne referim inclusiv (fără a ne limita la): defecte, disfuncționalități sau lucrări defectuoase de montaj și orice urmări ale acestor evenimente, inclusiv (fără a ne limita la): costuri de reparații, distrugere de bunuri, pierderea unor oportunități, reducerea capacității de muncă etc.

 

Contact

Pentru orice informații suplimentare sau întrebări, vă invităm să ne contactați.