SPECIALIȘTI ÎN IZOLAȚII. ÎN PAS CU TIMPUL.

Este important să asiguri echilibrul între calitate, durabilitate și preț, păstrând specificul clădirii și îmbunătățind funcționalitatea acesteia. Fiecare proiect de construcție este unic, iar consultanții noștri te pot ajuta să alegi soluțiile potrivite pentru tine și proiectul tău.

Produse de calitate

Temeinic. Durabil. Confortabil. Suntem alături de tine cu materiale de construcții de cea mai bună calitate.

Soluții complete

Timpul tău este limitat. Pentru că știm asta, ne-am străduit să adunăm într-un singur loc toate produsele care contează.

Experiență la dispoziția ta

Prea multe opțiuni disponibile? Consultanții noștri te vor ajuta să alegi o soluție constructivă potrivită proiectului tău.

Livrări prompte

Poți ridica produsele din depozitul nostru sau putem stabili împreună un plan de livrare direct pe șantier.

Asistență la montaj

Te putem ajuta să găsești un proiectant sau chiar o echipă de montatori autorizați pentru punerea în operă, rapid și eficient.

PAVAJE ȘI GARDURI

CONSTRUIEȘTI O CASĂ, UN BLOC SAU O HALĂ INDUSTRIALĂ?

La Imperium îți punem la dispoziție întreaga noastră experiență pentru alegerea celor mai eficiente soluții tehnice, pe întreg parcursul construcției. Iar dacă ai dificultăți cu punerea în operă, te putem ajuta cu contacte de proiectanți și montatori autorizați, pentru ca tu să obții rezultatul dorit.

CUM DECURGE COLABORAREA?

1

Te invităm la noi

Este important să aflăm detalii despre proiectul de construcții, care este specificul acestuia și care sunt sunt dorințele beneficiarului, pentru a identifica variantele de produse care s-ar putea potrivi.

2

Propunem o soluție

Consultanții noștri de vânzări vor alege câteva variante constructive, pe care ți le vor prezenta, urmărind echilibrul între costul și beneficiile fiecăreia în parte și te vor ajuta în luarea unei decizii informate.

3

Măsurăm și finalizăm propunerea

După alegerea soluției perfecte, revenim la planșa de proiectare. Calculăm suprafețe, necesar de materiale, verificăm stocuri și termene de livrare, pregătim oferta și facem ultimele ajustări înainte de a finaliza contractul.

4

Alegem împreună cei mai potriviți montatori

Valoarea materialelor de construcție alese poate fi influențată radical de calitatea punerii în operă. Dacă nu ai deja o echipă de construcții în care să ai încredere, îți putem recomanda noi constructori sau montatori cu experiență.

5

Urmărim construcția până la final

Dorim să ne asigurăm că planul inițial a dat rezultate, calitatea produselor a fost pusă corect în operă, iar clienții noștri sunt mulțumiți. De aceea vom vizita periodic șantierul , oferind consultanță suplimentară dacă este cazul.

CELE MAI RECENTE PROIECTE

branding imperium-17